Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

16 април 2010 г.

КФП № 13 Ретро картичка

Здравейте и от мен Alneon,
Ето че и аз се престраших да пусна предизвикателство.
И така , видяхме до момента много хубави неща , без цветни хартии , ръчна изработка без готови елементи , цветно предизвикателство , семпли картички и още много други. Но едно нещо до този момент не сме правили – ретро картичка. И така искам да видя как ще се справите с миналите векове. Можете да използвате каквото ви харесва , копчета ,дантели , готови елементи , панделки – каквото ви душа иска. Няма забрана за нищо , важно е крайният резултат да ви задоволи.

Това е предизвикателството на Alneon. За съжаление поради семейни проблеми тя нямаше възможност да завърши своята вдъхновяваща картичка. Стискам палци всичко да се оправи.Това е картинка от нета, която ви предлагам като вдъхновение.

Наградата ще бъде изненада. За да се включите в жребия е необходимо да участвате с КАРТИЧКА направена през седмицата след пускане на предизвикателството. Можете да участвате с колкото желаете картички, като ви моля ако може да добавяте всяка картичка като отделен линк. Така бихте улеснили мен, а и бихте помогнали за по-голяма яснота при жребия.

Крайният срок е 12,30ч в събота 24 април.

На 25 април Картичкофурии става на 3 месеца. По този повод не пропускайте да прочетете направената равносметка и да участвате в първото Blog Candy на блога.


Остава още малко време до края на Картичкофурийско предизвикателство № 12 ИСТИНСКА РЪЧНА ИЗРАБОТКА!
За него крайният срок е 12,30 в събота 17 април.
Иволина