Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

14 април 2010 г.

Една мини годишнина - повод за равносметка и Блог канди

Здравейте Картичкофурии!

На 25 януари 2010г бе създаден този блог!
Блог, който да събира различните таланти и идеи на българските кардмейкъри.
Блог, който да бъде полезен на всеки преминал през него, да вдъхнови , да награди и да забавлява.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участватe и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях.

Така неусетно и бързо се претърколиха 3 месеца. На 25 април блогът Картичкофурии става на 3 месеца. През това време бяха зададени 12 предизвикателства, в които взеха участие 68 участника и бяха показани 500 картички.

Картичкофурии доби нов вид и има нова заглавна табелка и банери, благодарение на таланта на Арабела от Arabela Dream Studio, за което и благодаря от сърце.

През това време спонсор на Картичкофуриите стана новият магазин за кардмейкърски материали "Двете Елши". Място, от където можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Картичкофурии има и своя страница във Facebook, където вече има 130 последователи. Там са направени албуми, в които могат да се видят участниците в различните предизвикателства, наградената картичка, картичките вдъхновения, наградите.

Това е статистиката до днес 14 април.

Ще отпразнуваме първото си тримесечие с Blog Candy, което стартира днес 14 април 2010г. и ще приключи точно на 25 април 2010г. в 24.00 часа.Това е наградата, щедро осигурена от Krissbal, която ми беше много ценен помощник през миналата седмица, когато се оказах без интернет. Благодаря ти.
В наградата са включени 36 листа хартия от сериите
Класически Bailey на K & Company
Игра на дама на K & Company
Пътешествие на K & Company
Cling печат Цвете на Hero Arts

Условията за участие са следните:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, коментар и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са осабено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите снимка с линк към този пост в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от банерите, които са в страничната лента. Това не е задължително условия за участие в жребия за наградата.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина