Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 април 2010 г.

КФП № 11 Празнична картичка

Здравейте от мен, Ivolina.
Първо искам да се извиня, че толкова късно пускам предизвикателството. За съжаление имах технически проблеми и закъснях.
Тъй като само един ден ни дели от големият християнски празник Великден, то сигурно всички са обзети от трескава подготовка за празника.
За това и темата този път ще е такава празнична. Направете Празнична картичка.
С нея можете да празнувате всичко - Великден, Рожден ден, Имен ден, Раждане на бебе, Сватба, дори Коледа. Въобще изразете празничното си настроение с една картичка. Както казват в една реклама повод за празник може да е това, че е вторник, а някой празнуват в сряда.
Така че хайде да празнуваме заедно.
И тъй като явно и аз съм запразнила вече, то нямам възможност да ви покажа нито вдъхновяваща картичка, нито наградата, защото в момента сме на гости на моите родители в Русе, а нещата ми останаха във Варна.
Поради моето забавяне срокът за направа на картичката се удължава до 12,30ч в неделя 11 април.
Моля, участвайте само с нови картички, направени в седмицата след задаване на предизвикателството.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 10 Цветя за цветница! и да спечелите прекрасната награда на Двете Елши. Крайният му срок е до 12,30ч утре 3 април.