Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 март 2010 г.

Още три детски картички

След като пуснах Обзора за деветото предизвикателство проверих имейла на блога и там за моя изненада се оказаха тези три картички.Оказа се, че е имало още един участник. За съжаление такъв тип участие не е точно по регламента на предизвикателствата в блога.
Все пак искам да ви покажа и тези чудесни и много весели картички. Искам да помоля анонимния участник да напише на мейла адреса си. Тъй като не можа да участва в тегленето на жребия, но е представил три картички, задаващата предизвикателството Krissbal предложи да му изпрати малка поощрителна награда.
Благодаря за участието и моля следващият път да добави картичката си в Мр Линки на съответното предизвикателство.
Ivolina

Картичкофурийско предизвикателство № 9 Обзор

Отново е ден за обзор на картичките участвали в Картичкофурийско предизвикателство № 9 Детски картички. Тази седмица в предизвикателството Детска картичка пуснато от Krissbal участваха 14 картичкофурии с 16 картички. Благодаря на всички за веселите детски картички.
Сега е момента да обявя победителя тази седмица и това е

Билянка, това си ти. С тази картичка:

Много се радвам, че точно в твоята стихия, детските картички, се падна на теб наградата. Ще дам адреса ти на Krissbal.
Ти освен това си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да си сложиш банера, като добавиш 19-27 март.
А това са картичките на всички участници в Картичкофурийско предизвикателство № 9 Детска картичка.

Biliana
arabeladanka
anubhis


ИренаLe (MaLe)MilK


art_mama


Ble6tu4ka


CreativeGretaavocett


Ivolina


mionaНапомням ви, че можете да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 10 Цветя за Цветница! с което ви предизвикват Двете Елши.