Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 март 2010 г.

КФП № 8 Миниатюрни картички

Привет от мен- Chiges.
Тази седмица на мен се пада честта да ви предизвикам :). Идеята каква да бъде задачата ми хрумна след като направих последните три картички, които бяха с размери 3х3 инча. Всъщност се оказа че около една четвърт от всичките ми картички са с подобни размери. Идеални са като допълнение към подарък, а и самите те са чудесен подарък- малки и сладки :). Това е и темата- миниатюрни картички. Направете картички с размери 3х3 инча или 7,5х7,5 сантиметра, покажете ми вашите бижута ;).
Ето какво направих аз по темата:След седмица един от вас ще получи скромен подарък от мен:

Chiges

Моля, да участвате само с нови картички, направени през седмицата след пускане на предизвикателството.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 7 Картички с различна форма . Мр Линки ще спре да приема в 12,30 в събота.