Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 март 2010 г.

КФП № 7 Картички с различна форма

Здравейте фурии на картичките!
Привет от мен- Билба!
Най- накрая дойде и моя ред да ви предизвикам- и то точно навреме- след 6 предизвикателства, защото съм ви приготвила нещо малко по-сложно. Е, предизвиквам ви - направете ми картички с различна форма или така наречените shaped cards!

Може да изберете всяка форма за основа, без правоъгълник и квадрат. Ето и малко жокери- може да са кръгли, с форма на цвете, на яйце, на детска количка, на рокля, бутилка, ракета, саксия с цветя и всичко което ви хрумне. Ето и още един жокер- моите картички:

Развихрете въображението си и разчупете формата! Накрая една от вас ще спечели наградата!
Моля, да участвате в предизвикателствата с нови картички, направени след датата на задаване на предизвикателството. Само новонаправени картички ще участват при определяне на победителя и спечелването на наградата.

Искам да напомня на всички, че все още имат време да се включат и в Картичкофурийско предизвикателство № 6