Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 февруари 2010 г.

На добър час на Двете Елши

Вчера стартира своята работа български онлайн магазин за всякакви материали необходими за направата на картички. Вие сте искали да опитате някоя интересна техника, но сте нямали материали за нея, това е вашето място. Това е мястото, където ще намерите, това което сте желали да имате, а също и още много интересни и полезни неща за вашето хоби.
Двете Елши обаче е не само магазинът, но има и сайт и блог, в които можете да прочетете много идеи и уроци, а също и да зададете своите въпроси и да направите своите предложения.
Искам да ви запозная с Двете Елши, това са Рали и Ем. Две много талантливи млади дами, които създават прекрасни картички. Обезателно разгледайте блоговете им.
А това са трите части на проекта:
Магазинчето, от където можете да си купите печати, мастила, шарени хартийки, всякакви джунджурийки от брадс до цветенца. А също така и ръчно направени картички.
www.2elshi-shop.com/

http://www.2elshi.com/ е мястото с уроци и идеи, от което можете да научите нещо ново.

http://2elshi.blogspot.com/ това е третата част от проекта. Блога, в който можете да давате своите идеи и предложения.

Пожелавам успех на новият магазин и много доволни клиенти. Чудесно е, че вече и у нас ще можем да си купим така мечтаните материали и инструменти за любимите ни картички.

Не забравяйте да участвате в новото предизвикателство и обезателно посетете Картичкофуриите в петък.