Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

9 февруари 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 2 - Обзор

Това е обзор на всички участвали във второто предизвикателство на Картичкофуриите. В него участваха 17 човека, което си е направо внушитлена цифра. Огромни благодарности на всички, които участваха в това предизвикателство. Много се радвам, че отново направихте и показахте толкова много и толкова красиви картички. Всяка картичка е прекрасна сама за себе си и всички са толкова различни една от друга.
Както обявих има и малка награда за един от участниците

Това показа рандом орг. Номер 9 според реда на поставените картички е Ирена / fiferutka.
Моля я да се свърже с мен на имейла сложен в лявата колона на блога.

И да кажа, че блога вече има чат. в който можете да пишете каквото ви интересува по отношение на предизвикателствата, а също и въпроси свързани с правенето на картички. Заповядайте.

Това са картичките на всички участници в предизвикателството:
Nana


Creative


Annie / Tandoori


k_ savova


Bilba


Petya


Ble6tu4kaIrenaTe4eto~ Magi_ TM~Kariluis


Lale / DuffiВД
Ivolina
Arabela

Marzelanche г-жа Шушиnew art_ mama


Всички картички са толкова красиви. Със сигурност участниците в предизвикателството са изключително талантливи. Браво на вас, момичета.