Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

8 февруари 2010 г.

КФП № 3 Любовта е навсякъде

Макар че зимата не дава признаци да отстъпва и навън да е мрачно и студено тази седмица е седмицата на любовта. Тя е навсякъде около нас и в неделя е денят, в който всички празнуват Свети Валентин денят на влюбените и на любовта.
Това е и заданието тази седмица.
Картичкофурийско предизвикателство № 3 Любовта е навсякъде
Картичката, която трябва да направите тази седмица е за това как вие виждате любовта. Като допълнително условие, защото както се оказа аз пускам само трудни предизвикателства, та да усложня и това на вашата картичка трябва да има само едно сърце.
Това е моята картичка, която би могла да послужи като вдъхновение.


Ако пък считате, че Свети Валентин не е вашият ден, но все пак искате да участвате то вашата задача, ще бъде по-сложна. Картичка за отбелязване на един от най-българските празници - Трифон зарезан.

Срокът за направата на картичката е една седмица, т.е. 15 февруари.

Обзорът на картичките за предишното предизвикателство ще бъде написан утре. Обезателно елате да видите всички сътворени красоти и да разберете кой получава наградата на седмицата.
Пропуснах ли да кажа. Ще има малка награда за един от участниците, избран по случаен принцип.
Знам, че правите картички не за награда, но пък е хубаво човек да получи нещичко. В този ход на мисли ако жалаете да станете спонсор или да пуснете предизвикателство в този блог можете да пишете на имейла, който е написан в лявата колона на блога.

Този пост ще стои закован най-отгоре до петък, когато ви каня отново. Защо по подробно можете да прочетете в поста под този ТУК

Открих нов вид програмка за поставяне на линкове. Различното този път е, че трябвад а напишете и имейл адрес. Можете да не се притеснявате вашият имейл няма да се вижда на страницата, където са линковете.

Един анонс

Искам да кажа само, че тази седмица ще има две предизвикателства.
Опитвам се да преместя предизвикателствата на Картичкофуриите в петък и затова освен това, което ще пусна днес ще има и още едно на 12 февруари петък.
Това, което ше пусна днес ще си бъде с краен срок в понеделник и тогава ще пусна пост за картичките, които ще направите по него.
Крайният срок на това в петък ще бъде следващият петък 19 февруари.
Дано да успеете да се включите и двете.
Очаквайте и представянето на нов задаващ заднието в петък.

Представям на вашето внимание и новият блог за предизвикателства стартиран от kariluis, Nana и Мързеланче Щурото предизвикателство. Обезателно посетете този блог и се включете в предизвикателството.

Картичките, които правите по предизвикателствата тук можете да включвате в колкото искате предизвикателства. Броят на картичките, с които можете да участвата също е неограничен. Колкото повече, толкова повече.