5 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки

Първото предизвикателство за ноември го задава Юлия Андреева - July Art. А какво е то, можете да разберете, като прочетете какво е написала:
Най-после дойде и моят ред да ви предизвикам и понеже ме хващате на куилинг вълна мислех да е нещо в тази техника, такава тема обаче вече имаше. После се замислих, че и без това всички в момента усилено творим коледни картички, та нека темата е в този дух. И без повече приказки ви предизвиквам с тема "Снежинки" - всякакви видове и всякакви цветове /ще ви дам жокер - тази година ми се иска коледните картички да не са в стандартните банални цветове, а по свежи и живи - освободете въображението си/.
Наградите ще са 3 бр. Двете са абсолютно еднакви - едната за картичката, която ще избера аз, а другата за тази, която ще изберем на случаен принцип.


Ще има и трета, която ще е за най-хубавата според мен снежинка изработена с куилинг техника.


Ето моите картички, за да помогнат на вашата муза и да ви настроят:



Държа да отбележа, че чернобялата е дело на дъщеря ми, която за пръв път пробва тази техника.
Забавно и снежно творене от мен: Юлия

Благодаря на Юлия за така старателно подготвеното предизвикателство и за предоставените от нея чудесни награди. Ще има рояк от снежинки при картичкофуриите тази седмица. От топлото отиваме на студеното;)
Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 15 ноември.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


Все още имате време да се включите в 39-то Картичкофурийско предизвикателство Топло! на Двете Елши. Не пропускайте своя шанс да спечелите много сладурския печат. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в понеделник 8 ноември.

6 коментара:

Te4eto каза...

Браво, Юлия - страхотна тема! Тъкмо съм на такава вълна :)
И наградите са чудни!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Чудесно предизвикателство, Юлия! Съблазнителни награди....остава само да се понапънем...И.... вече мисълта ми тече...Надявам се да сколасах и не пропусна срока.

Creative каза...

Юле, чудесно предизвикателство и съблазнителни награди! :)
Аз в първото куилинг предизвикателство, зададено от Грета, така и не успях да се включа с това, което бях намислила .. но дано този път да успея да се събера :)))

Юлия Андреева каза...

Благодаря, Фурийки! Постарах се наградите да са нещо различно и все пак полезно. Повече за тях съм написала в блога си. Надявам се темата да ви допадне и ще чакам с нетърпение вашите творения!

nana каза...

Красиви са

Юлия Андреева каза...

Момичета свят ми се зави от толкова красота, но съм безкрайно благодарна на всяка от вас за труда, желанието и креативноста, която проявихте! Направихте ме много щастлива и ме усмихнахте за седмици напред!