16 юли 2010 г.

КФП № 26 - Спомен от....

Привет на всички, от мен Милена:) - Paper Mill!
Голямо удоволствие е за мен, тази седмица да задам темата на картичкофурийското предизвикателство. Още повече се радвам, че това съвпада с малкия рожден ден на блога - 6 месеца Картичкофурии. Използвам възможността да поздравя екипа и всички картичкофурии.
А сега към темата. Реших да е "Спомен от...". Един вид неписано правило е и традиция, когато отидем на екскурзия/почивка, да изпратим/донесем картичка на любим за нас човек, роднина,приятел и символично да споделим емоциите от преживяното. С това ви предизвиквам. Покажете картички, които да олицетворяват определена държава. Може да е пейзаж, известна градска забележителност, архитектурен паметник...може да са определени символи или нещо,с което да се покаже културата и традицията на дадена страна. Изборът на географска дестинация оставям на Вас, не забравяйте и нашата страна;)
Ето и моите картички, дано ви послужат за вдъхновение и да развихрите въображението си.





Наградата е от две части.



С голямо удоволствие подарявам три мои рисунчици, които ще се радвам да ползвате за Вашите проекти.

От мен това. Пожелавам на всички вдъхновени,слънчеви и спорни дни:)

Благодаря на Миленка за прекрасното предизвикателство. Картичките вдъхновение са направо разкошни.
Крайният срок е 12,30 в събота 24 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 25 "Картичка без цветя и пеперуди! " на Нана - Nana'(s)crap
То приключва в 12,30 в събота 17 юли

Не забрявайте да участвате и във Второто Картичкофурийско BLOG CANDY! Възползвайте се от шанса да спечелите 54 листа от прекрасните хартии на Basic Grey. Имате достатъчно време да се включите до 24.00 на 25 юли.

1 коментар:

арт_мама каза...

Чудесно предизвикателство! А картичките за вдъхновение - страхотни! И изобщо се чудя защо съм проспала съществуването на този невероятен блог - PaperMill?! Поздравления, Милена! Добре, че са Картичкофуриите, за да ни запознават непрекъснато с нови и интересни творци!