9 юли 2010 г.

КФП № 25 - Картичка без цветя и пеперуди!

Здравейте и от мен Нана - Nana'(s)crap !
Извинявайте за малкото закъснение с което ви предлагам новата тема във "Фуриите", но тази седмица ми изкочиха няколко непредвидени ангажимента, и просто изхвръкна от съзнанието ми, че тази седмица е мой ред да ви предизвиквам. :)
Както и да е. Няма да ви губя времето в празни приказки, ще премина направо към новата тема:

Без цветя и пеперуди!

Това включва и хартии такива. :) Надявам се да не ви затрудня много. Знам, че повечето от нас използват почти във всяко картичка, я някоя пеперуда, я някое цвете, но ред е да видим точки, чертички и всякакви други елементи, които нямат общо с феерични насторения.

Наградата включва 8 листа 6х6 инча от новата колекция на ММЕ "Quite contrary", кутийка с копчета и конци на ММЕ "Bloom & grow", няколко различни вида метални медальончета, китка цветенца "теа rose" и лист ръб-он "Sweet" на DCVW, който не е на снимката, поради неспособноста ми да снимам лъскави предмети. :)





Ето и една картичка от мен за ваше вдъхновение, ако може да ви послужи за такова, или просто за ориентир.





Наградата ще бъде изтеглена на рандом принцип, тъй като аз не съм привърженик на оценяването, но ще си запазя правото, да помоля Деси, да изтрие линкове, които не отговарят по зададената тема.

Това е за сега. Очаквам с нетърпение да видя, какво ще покажете!
Целувки

Благодаря на Нана за чудесното предизвикателство.
Крайният срок е 12,30 в събота 17 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 24 "Картичка с джобче" на Гери - ~ Spring Fairy ~. .
То приключва в 12,30 в събота 10 юли


2 коментара:

unicorn каза...

Нана мила страхотно предизвикателство си намислила:)))))Вдъхновението е просто чудничко и със сигурност ще се включа.Наградата е толкова примамлива:)))
Хубава вечер на всички:)))

Donika каза...

Нана изключително много ми харесва предизвикателството. Покрай всички проекти вече и аз започнах да си мислаи че без пепепруди и цветя не може да се твори. Но можеееее.