2 юли 2010 г.

КФП № 24 Картичка с Джобче!

Здравейте от мен Гери - ~ Spring Fairy ~.
Май се оказва, че за мен числото 4 е щастливо... Навремето задавах 4-тото Картичкофурийско предизвикателство и сега отново на мен се пада удоволствието да задам и 24-тото. Тъй както е тръгнало, очаквайте ме и за 44-тото ...:)

Този път няма да дам конкретна тема, за да развихрите вдъхновението си, но за сметка на това ще придам форма на прозведенията ви.:)

Миналата седмица имах късмета да изпитам невероятната емоция от това да посетя Зоопарка в Барселона. Ииии... там имаше ииии кенгуру!:)

Бас ловя, че ако не бяхте видели вече заглавието, изобщо нямаше да разберете на къде бия. Но тъй и тъй съм почнала на дълго и на широко да се обяснявам – точно от тази животинка ми хрумна идеята за днешното предизвикателство.

Задачката за Вас е да направите Картичка с Джобче! Може и с няколко джобчета, каквито и където пожелаете. :)

Аз пък на свой ред съм Ви приготвила две изненадки. Едната ще получи, някой от изтеглените на случаен принцип участници, а другата ще бъде стимул да покажете най-доброто от себе си т.е. ще я дам на твореца на тази картичка, която ме впечатли най-много! :) Ето ги и тях:

Награда 1 ( за победител на случаен принцип):


Награда 2 ( за победителя в моите очи):



Както традицията повелява – ето и моята картичка – вдъхновение.




Много се надявам да се забавлявате, а пък аз с нетърпение ще очаквам с какво ще ме изненадате!:)

Усмивки от мен,

Гери

Много благодаря на Гери за чудесното предизвикателство. Хайде сега да ви видим имате ли зайчета в джобовете. Крайният срок е 12,30 в събота 10 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 23 Моето лято! на Двете Елши То приключва в 12,30 в събота 3 юли.

8 коментара:

unicorn каза...

Гери мила страхотно предизвикателство:))))Твоята картичка е невероятно вдъхновяваща:)))Наградите са много хубави и примамливи:)))

Addii каза...

Гери картичката ти е толкова сладичка и една такава бонбонена -супер ,супер,суперска :)а наградата е просто мечта..

Mila каза...

Идеята за предизвикателството е супер! А картичката ти е страхотна-толкова бонбонена, розовка, сладка, че направо ми иде да я схрускам :) А наградите са убийствено примамливи!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Гери, ти си страшна - как го пък измисли само.....джобче! Интересна тема! Започвам да мисля по въпроса вече. И как не - я какви награди си спретнала...мммм, невероятно примамливи са!

Юлия Андреева каза...

Ама, че сте лоши ;* Аз такива вече съм правила, сега ще трябва да измислям нова, но..... утрото е по-мъдро от вечерта ;) Като стана може да съм родила идея ;) Много вдъхновение на всички!

Addii каза...

аз нали съм много разсеяна и се сещам в последствие някой неща,днес сутринта се сетих че Деси беше казала че при КФ си е само за картички ,за това се извинявам и искам тефтерчето да не се включва,аз ще направя картичка с която ще участвам .Надйвам се да ме извините :)

Addii каза...

аз нали съм много разсеяна и се сещам в последствие някой неща,днес сутринта се сетих че Деси беше казала че при КФ си е само за картички ,за това се извинявам и искам тефтерчето да не се включва,аз ще направя картичка с която ще участвам .Надйвам се да ме извините :)

Lidiya каза...

Предизвикателството много ми харесва, а картичката и наградите са направо страхотни :) Запретвам ръкави :)