2 май 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 14 - Обзор

Приключи и 14-тото Картичкофурийско предизвикателство Покана за сватба. Оказа се, че сватбата и най-вече поканата за нея са много близки до вашите сърца. За това и в предизвикателството има включени 51 картички от 27 картичкофурии. Благодаря на всички за участието. Много красиви покани направихте. Много бъдещи булки биха били очаровани да имат такива покани за сватбите си.
А сега победителят:

Това е Mia.

А това е нейната картичка.
Честито, Миа! Моля те да напишеш адреса си на имейла на блога, за да получиш наградата си.
Освен това ти си и Картичкофурия на седмицата. Въпреки, че нямаш блог ти би могла да добавиш банера ни в албума си, заедно с КФП № 14 23-30 април.
А това са картичките на всички участвали в предизвикателството:



Очакваме ви и в новото Картичкофурийско предизвикателство на Двете Елши Покажи ми своята мечта!. Изразете мечтата си в картичка и участвайте до 12,30ч в събота 8 май.

1 коментар:

Arabela каза...

Останах приятно изненадана от големия брой участващи картички в това малко нетрадиционно предизвикателство! Благодаря ви мили момичета! Нека музата и вдъхновението никога не ви напускат, а ръцете ви да сътворяват мечтите и идеите ви. Безспорно ако трябваше да се избира, щеше да бъде много трудно, всяка от поканите носи своя заряд! Благодаря от цялото си сърце и на неуморната Деси, която и този път се постара за Обзора и на това предизвикателство! Хубави слънчеви и усмихнати дни ви желая!