16 април 2010 г.

КФП № 13 Ретро картичка

Здравейте и от мен Alneon,
Ето че и аз се престраших да пусна предизвикателство.
И така , видяхме до момента много хубави неща , без цветни хартии , ръчна изработка без готови елементи , цветно предизвикателство , семпли картички и още много други. Но едно нещо до този момент не сме правили – ретро картичка. И така искам да видя как ще се справите с миналите векове. Можете да използвате каквото ви харесва , копчета ,дантели , готови елементи , панделки – каквото ви душа иска. Няма забрана за нищо , важно е крайният резултат да ви задоволи.

Това е предизвикателството на Alneon. За съжаление поради семейни проблеми тя нямаше възможност да завърши своята вдъхновяваща картичка. Стискам палци всичко да се оправи.



Това е картинка от нета, която ви предлагам като вдъхновение.

Наградата ще бъде изненада. За да се включите в жребия е необходимо да участвате с КАРТИЧКА направена през седмицата след пускане на предизвикателството. Можете да участвате с колкото желаете картички, като ви моля ако може да добавяте всяка картичка като отделен линк. Така бихте улеснили мен, а и бихте помогнали за по-голяма яснота при жребия.

Крайният срок е 12,30ч в събота 24 април.

На 25 април Картичкофурии става на 3 месеца. По този повод не пропускайте да прочетете направената равносметка и да участвате в първото Blog Candy на блога.


Остава още малко време до края на Картичкофурийско предизвикателство № 12 ИСТИНСКА РЪЧНА ИЗРАБОТКА!
За него крайният срок е 12,30 в събота 17 април.
Иволина

3 коментара:

Katerina Arsenova каза...

Иха....любимото ми число е 13 задължително ще участвам

Le каза...

ммм много интересно!

Creative каза...

И това е едно от предизвикателствата, които наистина ме предизвикват да сътворя нещо съвсем ново за мен и да се потопя в тематика, никога не правена от мен.
Благодаря ти, Ваня!, за това предизвикателство и се надявам да успея да реализирам заформилото се, все още малко, зародишче на ретро_идея. :)