15 февруари 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 3 - Обзор

Първо искам да се похваля с новите банери и заглавен панел на блога, които една добра фея, която освен това прави приказни картички направи специално за Картичкофуриите. Огромни благодарности на Арабела. Обезателно посетете блога и и разгледайте. Нещата, които ще видите там истински ще ви очароват.
Искрено се надявам, че и на вас ви харесват банерите и че ще популяризирате Картичкофуриите, като ги поставите на блоговете си. За целта е достатъчно да копирате линка под всеки банер и да го сложите в притурка HTML.
Само банера Картичкофурия не садмицата е със специално предназначение и ще се дава всяка седмица на този, който ще печели и наградата. Изборът ще става на случаен принцип.

Сега за участинците и картичките в третото предизвикателство. Участинците са 33, а картичките са 52. Много съм щастлива, че толкова нови хори се присъединиха към нас в това предизвикателство и показаха своите прекрасни картички.

За съжаление линка, който stasy е поставила не е акитвен и не може да се види картичката и.

Благодаря на Kalin4o, за красивите валентински картинки, линк към които е пуснал, но не това е нашата цел.

Искам да помоля Creative да поднови линка си или да го добави като мнение, защото сложеният от нея отива към Картичкофуриите. Като го направи ще добавя картичката и в този пост, а за сега ще зачитам още едно участие от нейна страна.

Сега за наградата. Ето я и нея

и според Random.org отива при номер 24

Това по мои сметки е Petya. Petya ти печелиш тази валентинска награда и за да я получиш те моля да напишеш пощенският си адрес на имейла даден в лявата колона на блога.
Ти също така си и Картичкофурия на седмицата. По линковете, които си пуснала съдя, че още нямаш блог, но би могла да добавиш банера, който печелиш в албума си заедно със следния текст Картичкофурийско предизвикателство № 3 8-15 феврури.

А това са всички участвали картички

Почти всички валентинки можете да видите в този Слайд прозорец. Много съжалявам, че не мога да ги пусна с никовете на всеки към картичката му, но при толкова много картички поста би станал километричен. Не че и сега не е доста дълъг.



Така и не успях да се преборя със сайта, в който Tе4еtо е качила картичката си и затова я добавям тук.



Последната валентинка на temmi бе пусната след като слайда беше готов, затова ето я и нея



На фона на 52-те участващи картички само 4-те за Трифон Зарезан ги прави още по-ценни. Благодаря на авторите им. Чудесно е, че има хора, които могат да претворят този наш празник в картичка.

milenka

Magi

Chiges
Petya

И не забравяйте да участвате и в новото четвърто предизвикателство, чийто краен срок е 19 февруари.

5 коментара:

Ваня каза...

О , Деска страхотна работа си свършила ! Не мога да си представя , колко време и усилия полагаш за блога.Благодаря , че го направи !

КаРи каза...

Благодаря за всичко!
Когато ми е тъжно, влизам в някой сайт като този и веднага се усмихвам. А слайда с картичките изпълни стаята с любов!

Сложих си банер "Аз съм картичкофурия" :-)

Радвам се, че Ви има!

Creative каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Creative каза...

Деси, аз си делнах по-горе мнението, защото сега си поднових линка към втората картичка, с която участвах в третото предизвикателство (това ли трябваше да направя всъщност?). Не знам защо така се е получило с тези линкове, най-вероятно от недоглеждане от моя страна :(

А сега вече наистина отивам да се боря с банерчето Картичкофурии. :))

Unknown каза...

Много съм щастлива, че спечелих тази награда и ще я очаквам с нетърпение :)
Дори мисля, че успях да се преборя и с банерчето :)
Нямам блог, но имам сайт, ето го:
https://sites.google.com/site/petyacreations/
С удоволствие ще участвам в новите предизвикателства